جدید اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS نمایش بزرگتر

اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

محصول جدید

واردکننده اتیلن گلیکول دی استئارات جهت مصارف آرایشی بهداشتی پوست و مو

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

این امولسیفایر محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده برای مرواریدی کردن در لوازم آرایشی مانند ژل حمام استفاده میشود.این ماده یک دی استر از اتیلن گلیکول و استئاریک اسید است.

عموما به عنوان مرواریدی و مات کننده در محصولات حمام استفاده میشود تا ظاهر قابل قبولی داشته باشد.

این ماده بوی ملایمی دارد و چرب است. نقطه جوش آن بالاتر از 300درجه فارنهایت است.

این ماده یک موم جامد کرم مانند سفید رنگ است که غلظت محصولات آرایشی را بالا میبرد و برای کاهش شفافیت ظاهری محصولات آرایشی مثلا در کانسینرهای Make-up  استفاده میکندو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

این ماده باعث سوزش پوست نمیشود و تنها نگرانی ای که است خاصیت آلرژیک بودن آن است (ممکن است بعضی افراد به آن آلرژی داشته باشند) این ماده هم چنین برای ضد یخ هم استفاده میشود.

این ماده قابلیت حلالیت در آب را ندارد.

غلظتی که از این مواد در محصولات استفاده میشود 2-4% است.

بسته بندی اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS به شکل کیسه های 25 کیلوگرمی میباشد.

نقد و نظرات

رتبه 
1395-10-07

کیفیت

با سلام.
کیفیت محصول در چه رنجی هست؟؟
اگرممکنه تصویر از محصول قرار دهید

رتبه 
1395-10-04

قیمت

با سلام لطفا دیتا شیت این محصول رو برام ارسال کنید

بررسی خود را بنویسید!

نوشتن نقد و نظر

اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

واردکننده اتیلن گلیکول دی استئارات جهت مصارف آرایشی بهداشتی پوست و مو

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: