جدید روغن جوجوبا نمایش بزرگتر

روغن جوجوبا

محصول جدید

روغن جوجوبا

نام محصول : روغن جوجوبا
محصول کشور : اسپانیا
برند : Taberner
شکل : مایع

روغن جوجوبا در بسته بندی های 25 کیلوگرمی از کشور اسپانیا وارد میشود.

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

روغن جوجوبا


این روغن خواص فوق العاده ای در ترمیم پوست دارد. این خاصیت سبب جوانی پوست و رفع چین و چروک آن می شود .
ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز روغن جوجوبا غنی از اسیدهای چرب مانند اولئیک اسید، لینولئیک، استئاریک و اسیدهای چرب دیگر است.

روغن جوجوبا


این روغن خواص فوق العاده ای در ترمیم پوست دارد. این خاصیت سبب جوانی پوست و رفع چین و چروک آن می شود .
ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز روغن جوجوبا غنی از اسیدهای چرب مانند اولئیک اسید، لینولئیک، استئاریک و اسیدهای چرب دیگر است.

روغن جوجوبا


روغن جوجوبا خواص فوق العاده ای در ترمیم پوست دارد. این خاصیت سبب جوانی پوست و رفع چین و چروک آن می شود .
ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز روغن جوجوبا غنی از اسیدهای چرب مانند اولئیک اسید، لینولئیک، استئاریک و اسیدهای چرب دیگر است.

فواید و ویژگی های روغن جوجوبا

در سال ۱۸۲۲ درختچه کوچکی در بیابانی نزدیک کالیفرنیا توسط یک گیاه شناس به نام اچ.اف لینک کشف شد. وی علیرغم آنکه گیاه شناس انگلیسی نام سیموندز را برای آن گذاشته بود آن را نامگذاری کرد. نام درست گیاه جوجوبا سیموند سیا چایننسیس است.
وقتی هنوز شکار نهنگ در امریکا منع شده بود این گیاه شروع به ترویج و کشت شد. قبل از آن روغن نهنگ برای استفاده در محصولات مراقبت پوست و آرایشی به کار می رفت. بعد از قدغن شدن شکار نهنگ تحقیقات گسترده ای برای یافتن جایگزینی مناسب برای صنایع پوست و مو انجام شد.
گیاه جوجوبا دانه ای به شکل قوزه پنبه همراه با پوست تولید می کند. محققان کشف کردند که با گرم کردن این دانه ها روغن اسرار آمیزی بدست می آید. مردم صحرانشین کالیفرنیای جنوبی و مکزیکو از این روغن برای درمان مشکلات و زخم های پوستی استفاده می کردند. ژاپنی ها با تحقیق روی روغن جوجوبا به این نتیجه رسیدند که این روغن اثرات سمی بر روی پوست انسان ندارد.
روغن جوجوبا در حقیقت مومی است که در دمای اتاق به صورت مایع می باشد. این روغن مشابه چربی پوست انسان است که به طور طبیعی تولید می شود. در واقع امروزه این محصول یکی از روغن های بدست آمده از گیاه می باشد که به آسانی قابل دسترس است. به همین دلیل به سرعت برای تولید انواع محصولات مراقبت پوست و مو به کار گرفته شد.
این روغن برای کسانیکه از مشکلات پوست های حساس مانند پسوریاریس و اگزما رنج می برند بسیار عالیست. این محصول پوست را نرم کرده و باعث می شود درخشش موها افزایش یابد. همچنین باعث کاهش چروک و خطوطی که به واسطه پیری پدید می آیند، می شود. به علاوه سرعت رشد سلولهای جدید پوست را افزایش داده و حتی خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد.
به علت این خواص شگفت انگیز جای تعجب نیست که برای انواع محصولات مخصوص مو و پوست، کاهش دهنده های چروک، کنترل کننده های آکنه و حتی محصولات آرایشی کاربرد داشته باشد.

فروش انواع روغن ها

شرکت پیشگامان شیمی آریا آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن های خوراکی مورد نیاز مشتریان عزیز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

تلفن تماس: مهندس بابایی  6-03195023710

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

نام محصول : روغن جوجوبا
محصول کشور : اسپانیا
برند : Taberner
شکل : مایع

روغن جوجوبا در بسته بندی های 25 کیلوگرمی از کشور اسپانیا وارد میشود.

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: