جدید اسید اولئیک نمایش بزرگتر

اسید اولئیک

محصول جدید

اسامی دیگر: سیس-۹-اكتادسنوییك اسید, اولئیک اسید
فرمول شیمیایی: C18H34O2
 ظاهر: مایع روغنی کرم رنگ یا قهوه ای
انحلال پذیری: انحلال پذیری خوبی در متانول دارد/در آب نامحلول است
بسته بندی: بشکه های 200 و 180 کیلویی
محصول کشورهای : هند - مالزی.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، استعلام قیمت و یا درخواست خرید لطفا تماس بگیرید:

031-95023710-6

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

اسید اولئیک اسید چرب است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های مختلف حیوانی و گیاهی یافت می شود. این روغن بی بو و  بی رنگ است، هرچند نمونه های تجاری ممکن است زرد یا قهوه ای رنگ باشد.  به لحاظ شیمیایی، اولئیک اسید به عنوان یک اسید چرب امگا -9 غیرمستقیم طبقه بندی می شود که به اختصار با تعداد لیپیدها 18: 1 cis-9 طبقه بندی می شود. اصطلاح "oleic" به معنای مربوط به روغن زیتون است که بیشتر از اولئیک اسید تشکیل شده است.

منابع قابل استحصال اسید اولئیک

اسیدهای چرب (یا نمکهای آنها) اغلب در سیستمهای زیست شناختی به صورت غیرمستقیم دیده نمی شوند. در عوض، اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک به عنوان استرها، اغلب تری گلیسیرید، که مواد مغذی بسیاری از روغنهای طبیعی هستند، رخ می دهند. اسیدهای چرب را می توان از طریق فرآوری زباله به دست آورد.تری گلیسیرید اولئیک اسید اکثرا از روغن زیتون تشکیل شده است، اگرچه ممکن است اسید آزاد در روغن زیتون کمتر از 2/0 درصد باشد و غلظت بالاتر روغن زیتون غیر خوراکی باشد.  همچنین 59-75 درصد از روغن پسته را تشکیل می دهد،  61 درصد روغن کلزا، 36-67 درصد از روغن بادام زمینی،  60 درصد روغن ماکادیمیا، 20-85 درصد روغن آفتابگردان، 15-20 درصد از روغن دانه انگور، روغن خولان دریایی و روغن کنجد و 14 درصد روغن نارگیل را تشکیل می دهد. این فراوانی در بسیاری از چربی های حیوانی وجود دارد که از 37 تا 56 درصد چربی مرغ و بوقلمون تشکیل شده است  و 44 تا 47 درصد از گوشت خوک. اسید اولئیک اسید چرب فراوان در بافت چربی انسان است و  با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود.

 انواع کاربردهای اسید اولئیک

- استفاده اصلی اولئیک اسید به عنوان یک جزء در بسیاری از غذاها، به صورت تری گلیسیرید است. این یک جزء از رژیم غذایی طبیعی انسان به عنوان بخشی از چربی های حیوانی و روغن های گیاهی است.
- اسید اولئیک به عنوان نمک سدیم، جزء اصلی صابون به عنوان عامل امولسیون است. همچنین به عنوان یک نرم کننده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
- مقادیر کمی از اسید اولئیک به عنوان مواد افزودنی در داروسازی استفاده می شود و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا محلول سازی در محصولات آئروسل استفاده می شود.
- اسید اولئیک به عنوان یک جوش لحیم کاری در کار شیشه ای رنگی برای پیوستن سرب به کار می رود.
- اسید اولئیک نیز به طور گسترده ای در سنتز فاز محلول نانوذرات کاربرد دارد، که به عنوان یک دستگیره سینتیکی برای کنترل اندازه و مورفولوژی نانوذرات عمل می کند.

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

اسید اولئیک

اسید اولئیک

اسامی دیگر: سیس-۹-اكتادسنوییك اسید, اولئیک اسید
فرمول شیمیایی: C18H34O2
 ظاهر: مایع روغنی کرم رنگ یا قهوه ای
انحلال پذیری: انحلال پذیری خوبی در متانول دارد/در آب نامحلول است
بسته بندی: بشکه های 200 و 180 کیلویی
محصول کشورهای : هند - مالزی.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، استعلام قیمت و یا درخواست خرید لطفا تماس بگیرید:

031-95023710-6

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: