فروش گلیسیرین های خوراکی و صنعتی و بهداشتی ، قیمت خرید را ارزان کردیم, طرز تهیه گلیسیرین

فروش گلیسیرین های خوراکی و صنعتی و بهداشتی ، قیمت خرید را ارزان کردیم, طرز تهیه گلیسیرین

فروش گلیسیرین خوراکی,  قیمت گلیسیرین خوراکی,  فروش گلیسیرین دارویی صنعتی,  گلیسیرین را از کجا تهیه کنیم,  گلیسیرین را از کجا بخریم,  طرز تهیه گلیسیرین, قیمت روز انلاین گلیسیرین,  گلیسیرین چیست, فوق العاده کردن فروش گلیسیرین های خوراکی و صنعتی و بهداشتی ، قیمت خرید را ارزان کردیم, گلیسیرین و آبلیمو  گلیسیرین برای مو , مضرات گلیسیرین,  قیمت گلیسیرین,  طرز تهیه گلیسیرین,  گلیسیرین خوراکی چیست, بازار خرید و فروش عمده گلیسیرین مالزی, نحوه فروش گلیسیرین مالزی, فروش گلیسیرین با برند ایرمال, فروش گلیسیرین خوراکی بازرگانی, قیمت گلیسیرین (Glycerin) ، فروش گلیسیرین (Glycerin) ، آگهی فروش گلیسیرین (Glycerin) (آماده فروش) ، فروشنده گلیسیرین (Glycerin)، خریدار گلیسیرین, عرضه کننده مستقیم گلیسیرین ، Glycerol ، فروش گلیسیرین ، قیمت گلیسیرین ، عامل فروش گلیسیرین ، خرید گلیسیرین می باشد, فروش گلیسیرین صنعتی ایران خرید فوق العاده گلیسیرین ،فروش گلیسیرین ،قیمت گلیسیرین ،گلیسیرین خوراکی ،فروش گسترده گلیسیرین ،گلیسیرین دارویی ،گلیسیرین وارداتی ،گلیسیرین صنعتی ،انواع گلیسیرین ،فروش انواع گلیسیرین ،بازرگانی خرید و فروش مواد شیمیایی گلیسیرین

توضيح فارسي : نام محصول : گلیسیرین.

نام های دیگر : Glycerol ، glycerine ، glycerin.

فرمول شیمیایی : C۳H۸O۳.

مشخصات : گلیسیرین مایعی زلال ، بی‌ رنگ ، بدون بو ، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند و گرانروی بالایی دارد. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود. اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم ، اتر ، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند.
گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. وزن مولکولی آن 79.91 گرم بوده و در دمای 165 درجه سانتی‌گراد می‌جوشد.
گلیسیرین انواع اسیدهای میوه ، نمکهایی مثل سولفات پتاسیم ، نیترات پتاسیم ، سولفات نقره و... را در خود حل می‌کند. گلیسیرین ، شکر و صمغ را نمی‌تواند حل کند.
اما به راحتی با شیره و یا لعاب مخلوط می‌شود و می‌تواند بوی انواع بخارات روغنی را جذب کند.

کاربرد : از گلیسیرین در صنایع مختلف استفاده‌های فراوانی می‌شود. در صابون‌سازی ، برای تولید صابونهای شفاف در صنایع بهداشتی و آرایشی و از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین ، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.
تاریخچه:
گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط "Scheel" در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد و بعد از انجام آزمایشهای مختلف با چربی‌های گوناگون مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است. روش بدست آوردن گلیسیرین از صابون ، فرایند پیچیده‌ای است که بطرق مختلف انجام می‌شود.

منبع طبیعی گلیسیرین:
منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان (روغن زیتون) است. منبع عمده تهیه گلیسیرین ، تولید آن از واکنش صابونی شدن است. در فرآیند صابونی شدن ، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید می‌کند و بعد از جداسازی و تقطیر ، گلیسیرین بدست می‌آید. گلیسیرین در چربی‌ها به صورت ترکیب با اسید پالمتیک (اسید موجود در خرما) ، اسیداستئاریک ، اسید اولئیک است.

گلیسیرین همچنین در زرده تخم‌ مرغ هم وجود دارد.
در مغز انسان ، گلیسیرین به صورت اسید منو گلیسیریک وجود دارد.
استخراج گلیسیرین از منابع آن
شکافتن چربی‌ها به اجزا سازنده‌اش در آب با سه روش انجام می‌گیرد:
افزودن باز (قلیا)
این روش ساده‌ترین و قدیمی‌ترین شیوه تولید صابون است. بعد از واکنش صابونی شدن ، گلیسیرین به صورت محلول با آب در لایه زیرین صابون قرار می‌گیرد.
افزودن آب آهک:
واکنش آب آهک با چربی ، در فشار 10atm و در دمای 127 درجه سانتی‌گراد انجام می‌گیرد و گلیسیرین به صورت مخلوطی از اسیدهای چرب بدست می‌آید که بعدا جداسازی می‌شود.

صابونی شدن آبدار (استفاده از بخار داغ):
در این فرآیند ، چربی‌ها را تحت اثر بخار داغ قرار می‌دهند. دمای بخار داغ نباید بیش از 300 درجه سانتی‌گراد باشد. بعد از جداسازی صابون و گلیسیرین ، گلیسیرین خام را چند بار تقطیر می‌کنند تا گلیسیرین خالص بدست آید. این روش در سال 1885 ابداع شد.

بسته بندی محصول : گلیسیرین در بشکه های 250 کیلوگرمی موجود می باشد. همچنین این محصول به صورت خورد نیز به فروش می رسد.

قيمت ها:

تماس با بخش فروش   ریال

اطلاعات بيشتر :

گلسیرین ویژه

فايل ضميمه :

ندارد

واحد شمارش :

کیلو گرم

این محصول در انبار تهران موجود میباشد و قابل ارسال به تمام نقاط کشور است.

جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و استعلام قیمت فروش  با شماره های شرکت 7-95023710(031) و یا با مدیرفروش آقای امیری به شماره 09179510266 تماس حاصل فرمایید.

سایر محصولات ما:

پاسخ

* نام:
* ایمیل: (منتشر نشده)
   وب سایت: (آدرس سایت باhttp://)
* توضیح:
وارد کردن کد