جدید اسید چرب نارگیل (کوکونات فتی اسید) نمایش بزرگتر

اسید چرب نارگیل (کوکونات فتی اسید)

محصول جدید

اسید چرب نارگیل از روغن نارگیل تصفیه شده به دست می آید اسید چرب نارگیل درمواد غذایی صنایع تولید کننده صابون و مواد شوینده (پاک کننده های خانگی)کاربرد وسیعی دارد همچنین در صنایع لاستیک سازی ،مایعات فلز کاری،رنگها و پوشش،مواد شیمیایی نساجی و به عنوان مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی نیز به کار میرود.
برای اطلاعات بیشتر درباره اسیدچرب نارگیل کلیک کنید.

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

جهت کسب اطلاعات در مورد قیمت فروش  با شماره های شرکت 7-95023710(031) و یا با مدیرفروش آقای امیری به شماره 09120857730 تماس حاصل فرمایید.

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

اسید چرب نارگیل (کوکونات فتی اسید)

اسید چرب نارگیل (کوکونات فتی اسید)

اسید چرب نارگیل از روغن نارگیل تصفیه شده به دست می آید اسید چرب نارگیل درمواد غذایی صنایع تولید کننده صابون و مواد شوینده (پاک کننده های خانگی)کاربرد وسیعی دارد همچنین در صنایع لاستیک سازی ،مایعات فلز کاری،رنگها و پوشش،مواد شیمیایی نساجی و به عنوان مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی نیز به کار میرود.
برای اطلاعات بیشتر درباره اسیدچرب نارگیل کلیک کنید.

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: