جدید روغن نارگیل Coconut oil نمایش بزرگتر

روغن نارگیل Coconut oil

محصول جدید

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

روغن نارگیل فروش روغن نارگیل مالزیبهترین مارک روغن نارگیل واردکننده روغن نارگیل cbc تهیه روغن نارگیل واردات روغن نارگیل پاراشوت خرید روغن نارگیل سی بی سی صنعتی
روغن نارگیل خوراکی cbc قیمت روغن نارگیل cbc تشخیص روغن نارگیل اصل

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

روغن نارگیل Coconut oil

روغن نارگیل Coconut oil

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: