جدید روغن کرچک نمایش بزرگتر

روغن کرچک

محصول جدید

روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع‌نشده هستند تشکیل یافته‌است.

جزییات بیشتر

افزودن به لیست دلخواه

اطلاعات بیشتر

نام محصول : روغن كرچك هندي

ساخت : هند

بسته بندی : New Steel Drum 200 Kgs

 روغن كرچك هيدروژنه اتوکسیله سورفکتانتی غیر یونی است که مانند سایر سورفاکتانتهای غیریونی مخلوطی با تعداد متفاوت مولکول های اتیلن اکساید می باشد. عددی که بعد از نام KECAS-H می آید نشاندهنده متوسط تعداد مولکولهای اتیلن اکساید در مخلوط است. برای مثال KECAS-H-40 یعنی مولکول روغن كرچك هيدروژنه اي که به طور متوسط با چهل مول اتیلن اکساید واکنش داده است

روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول روغن کرچکی است که هیدروژنه شده باشد. تعداد متوسط مول اتیلن اکساید در این ترکیب 40 می باشد. این ترکیب همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است که به عنوان عامل حل کننده عطر و اسانس، عامل پخش کننده، امولسیفایر، پایدار کننده، شوینده، تنظیم کننده ویسکوزیته و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی-بهداشتی به کار می رود.

این ترکیب در فرمولاسیون شوینده ها، به عنوان عامل تامین کننده چربی مورد نیاز پوست بعد از شستشو به کار می رود، ضمن اینکه می تواند در فرمولاسیون واکس های مو عامل مرطوب کننده باشد.

در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است

لطفا جهت دریافت قیمت با شماره تلفن 7-95023710 031 تماس حاصل فرمائید

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

روغن کرچک

روغن کرچک

روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع‌نشده هستند تشکیل یافته‌است.

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: